Inspiration - Metodik

För lärare, stödpedagoger och deltagare i LSS-aktiviteter

och inom den anpassade gymnasieskolan

Skapa teater tillsammans. LÄNK. 


Att leda teateraktivitet. LÄNK. 

Teaterfikets inspirationsdagar genomförs antingen i Teaterfikets fina lokal på Östergatan 2 i centrala Lidköping, eller så bokas aktiviteten på annan plats som uppdragsgivaren föreslår. 


Vi är öppna för olika lösningar. Och vi vänder oss till hela Västra Götaland och omgivande regioner som vårt arbetsfält. Vi åtar oss gärna också uppföljande uppdrag, exempelvis genom att följa och stödja en befintlig teatergrupp (LSS eller anpassad gymnasieskola) eller en personalgrupp som vill arbeta långsiktigt med att erbjuda teaterskapande som meningsfull sysselsättning och aktivitet för personer med funktionsvariationer.


Dessutom finns möjligheter att anlita oss för konsultuppdrag som rör projektverksamhet (ansökningar, samverkan, finansiering etc) för utveckling av teater och skapande verksamheter som inkluderar funktionsvariationer.


Pris: efter överenskommelse baserat på antal deltagare och vilken lokal som ska användas. Reseersättning tillkommer om uppdraget ska genomföras utanför Lidköping.


Kontakt för information, prisuppgift och offert: Helen Winberg, helen.teaterfiket@gmail.com LÄNK.


Information om konsultationer och projektutveckling: Maria Mörner Stenberg, maria.teaterfiket@gmail.com


Senaste uppdatering: 17 september 2023.

Föreläsning: Ditt jobb - Mitt liv. LÄNK.

I en öppen Facebookgrupp delar vi med oss av erfarenheter och reflektioner över det konstnärliga och pedagogiska arbetssättet. Välkomna att följa oss:

 

SCENRUM, DEVISING & INKLUDERING - TEATERFIKET i Lidköping. LÄNK.


Teaterfiket (ideell förening)

Org nr: 802536-2743

Bankgiro: 5724-7033

Copyright © Alla rättigheter förbehållna Föreningen TEATERFIKET